Εξόρυξη γνώσης και εφαρμογής της στην αναγνώριση κακόβουλων εφαρμογών για Android : - Μανωλάς, Εμμανουήλ (2014)
Χρησιμοποίηση των permissions εφαρμογών Android σαν δομή δεδομένων για εξόρυξη γνώσης και εφαρμογής της στην αναγνώριση κακόβουλων εφαρμογών.