Το βιομηχανικό πάρκο Κορωπίου η διάρθρωση και η επίδραση του στο Κορωπί : - Αργύρης, Γεώργιος (2015)
Αντικείμενο της παρούσης εργασίας αποτελεί το Βιομηχανικό Πάρκο Κορωπίου και συγκεκριμένα η διάρθρωση και η επίδραση που έχει στην περιοχή του Κορωπίου. Η βιβλιογραφική έρευνα που πραγματοποιήθηκε αποδεικνύει ότι τα διαθέσιμα βιβλιογραφικά στοιχεία σχετικά με το βιομηχανικό πάρκο είναι ελλιπή, έως και ανύπαρκτα. Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμα σημαντικότερη την μελέτη περίπτωσης που διενεργήθηκε στην παρούσα εργασία σχετικά με το βιομηχανικό πάρκο Κορωπίου.