Η γεωγραφία της ζάχαρης : - Σπανού, Αμαλία (2015)
Η παρούσα πτυχιακή αναφέρεται στις Βάσεις Γεωγραφικών Δεδομένων και στα Συστήματα Γεωγραφικών Δεδομένων με βάση τις αντιπυρικες υποδομές στη Χαλκιδική.