Δημιουργία βάσης δεδομένων και χαρτογράφηση αντιπυρικών υποδομών για τη Χαλκιδική : - Κλαράκης, Αθανάσιος (2015)
Η παρούσα πτυχιακή αναφέρεται στις Βάσεις Γεωγραφικών Δεδομένων και στα Συστήματα Γεωγραφικών Δεδομένων με βάση τις αντιπυρικες υποδομές στη Χαλκιδική.