Ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων και επιλογές καταναλωτών σε διαφορετικές αλυσίδες διακίνησης στην Καλαμάτα : - Καραγιάννη, Μαρία (2015)
Η πτυχιακή εργασία αναφέρεται στη σχέση ποιότητας και τιμής των αγροδιατροφικών προιόντων καθώς και στην καταναλωτική συμπεριφορά σε τρεις αλυσίδες διακίνησης των προιόντων αυτών, οι οποίες είναι το super market, το μανάβικο και η λαική αγορά. Η πτυχιακή εργασία έλαβε χώρα στην πόλη της Καλαμάτας.