Εφαρμογή γεωγραφικών συστημάτων για την βέλτιστη χωροθέτηση ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ στην περιοχή του Αιγαίου σε σχέση με την χωρική προσβασιμότητα των νησιών : - Πεντερίδου, Ζηνοβία-Μαρία (2015)
Οι υπηρεσίας υγείας στα νησιά του Αιγαίου σε σχέση με την προσβασιμότητα των νησιών.