Εκτίμηση και απεικόνιση βιοκλιματικών-κλιματικών δεικτών στον ελλαδικό χώρο : - Γεωργίου, Άννα (2015)
Η ανάλυση των βιοκλιματικών δεικτών γίνεται για να μπορέσουμε να καταλάβουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ανθρώπηνη σημπεριφορά αλλά και πως εξαρτάτε απο την γεωγραφική κατανομή.