Μέθοδοι διαχείρισης δασικών οικοσυστημάτων και επικινδυνότητα πυρκαγιών με χρήση γεωπληροφορικής : - Λάγκου, Κωνσταντίνα (2015)
Προσομοιώσεις εναλλακτικών μεθόδων διαχείρισης δασικής βλάστησης με σκοπό τη μείωση της επικινδυνότητας δασικών πυρκαγιών με τη χρήση του Arcfuels10.