Ηθική, επιρροές και ιδεολογία στο έργο του Jim Morrison : - Λεοντίτση Ιωάννα (2014)
Γίνεται αναφορά στην ζωή και το έργο του Jim Morisson, τα κοινωνικά ιδεώδη που προωθεί και τη νέα κοινωνία την οποία οραματίζεται, θίγοντας με την τέχνη του τα κακώς κείμενα της εποχής τα οποία παρουσιάζουν μια διαχρονικότητα,εξαιτίας της οποίας η καλλιτεχνική έκφραση του Morisson και των σύγχρονων καλλιτεχνών εξακολουθεί να είναι επίκαιρη μέχρι και σήμερα.