Σχεδιαστικές προτάσεις για καινοτόμα διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια : - Βλάχου, Ελένη (2011)
Σύγχρονες διαδραστικές εφαρμογές εκπαιδευτικού χαρακτήρα, για παιδιά προσχολικής ηλικίας, με χρήση κατάλληλου εξοπλισμού που προκαλεί σωματική άσκηση μέσα στα πλαίσια του προγράμματος του νηπιαγωγείου. Καταγραφή, αξιολόγηση και σχεδιαστικές προτάσεις.