Κοινά μοτίβα σχεδιασμού εφαρμογών φορητών συσκευών : - Παπαδοπούλου, Αιμιλία Μιχ (2014)
Μελέτη και σχεδιασμός κοινών προτύπων σχεδιασμού και οι προαπαιτήσεις για την ανάπτυξη εφαρμογών για τις πλατφόρμες λογισμικού φορητών συσκευών: iPhone, Android και Windows Phone.