Βέλτιστοι τύποι υλικών για την εκμετάλλευση της αβαθούς γεωθερμίας στην ψύξη και στην θέρμανση κτιρίων για χρήση κατοικίας στον ελλαδικό χώρο : - Λαγκαδιανού, Εριέττα-Άννα (2015)
Μελέτη γεωθερμίας, παρουσίαση και σύγκριση των δυο ιδανικότερων υλικών, με βάση το κόστος και τη θερμική αγωγιμότητα, προκειμένου να εξευρεθεί ο βέλτιστος τύπος υλικού για την κατασκευή σωληνώσεων.