Βελτιστοποίηση κατασκευών : - Διακοδημητρίου, Δαυίδ (2015)
Βελτιστοποίηση μεταλλικού φέροντα οργανισμού στέγης με την χρήση των μεθόδων της τοπολογικής και γεωμετρικής βελτιστοποίησης με χρήση του λογισμικού ANSYS.