Υποβέλτιστη τοποθέτηση εργασίας στο χώρο έργου του ρομπότ με πολλούς βραχίονες : - Κοτσώνης, Δημήτριος Ν. (2014)
Το αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η βέλτιστη τοποθέτηση της βάσης του da Vinci Surgical System και των τριών βραχιόνων του, με σκοπό την μεγιστοποίηση της απόδοσής του κατά τη διάρκεια της επιτέλεσης χειρουργικών επεμβάσεων.