Παραγωγική διαδικασία εφαρμογών διαδραστικής αφήγησης : - Χαλάς, Γιώργος (2015)
Στην διπλωματική εργασία γίνεται η ανάλυση των βασικών παραγόντων που απαρτίζουν τον σύνθετο χώρο της διαδραστικής αφήγησης και η σύνθεση παραγωγικής διαδικασίας διαδραστικού αφηγήματος. Ειδικότερα θα εξεταστούν οι δυνατότητες της παθητικής αλληλεπίδρασης και θα αξιολογηθεί το ενδεχόμενο χρήσης ενός τέτοιου συστήματος σε μια διαδραστική εφαρμογή αφήγησης.