Σχεδίαση σειράς προϊόντων προς πώληση για το Βιομηχανικό Μουσείο της Ερμούπολης : - Περτσικάπα, Σοφία (2015)
Πραγματοποιήθηκε έρευνα σε προϊόντα πωλητηρίων διαφόρων μουσείων. Αυτά αποτελούνται από πέντε μεγάλα και διεθνώς δημοφιλή μουσεία του εξωτερικού, αλλά και πέντε μουσεία με πλούσιο πωλητήριο που εδρεύουν στην Ελλάδα. Στην έρευνα που διεξήχθη συγκεντρώθηκαν ποικίλες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών. Έγινε επίσης μελέτη του Βιομηχανικού Μουσείου Ερμούπολης και των εκθεμάτων του με στόχο να δημιουργηθεί μια σειρά προϊόντων για το μουσείο. Τα νέα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το μουσείο ώστε να δημιουργηθεί ένα κατάστημα σε αυτό. Το πωλητήριο θα συντελέσει στην διαφήμιση του μουσείου και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών. Ακόμη τα έσοδα του πωλητηρίου μπορούν να καλύψουν κάποιες από τις λειτουργικές του ανάγκες.