Σχεδίαση και υλοποίηση εφαρμογής παραγγελιοληψίας για καταστήματα εστίασης : - Καμπάκος, Ανδρέας (2014)
Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως στόχο την υλοποίηση μιας κινητής διαδικτυακής εφαρμογής παραγγελιών σε περιβάλλον Android. Η εφαρμογή ονομάζεται "e-coffee".Αρχικά γίνεται μια ιστορική αναδρομή για τις εκδόσεις και τις δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος Android. Στη συνέχεια γίνεται μια αναφορά στις κινητές συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα που είναι διαθέσιμα.Έπειτα γίνεται αναφορά στον όρο Ηλεκτρονικό εμπόριο και τα είδη του, και κυρίως στην εμφάνιση και την εξέλιξη του Κινητού Ηλεκτρονικού εμπορίου (m-commerce).Εν συνεχεία, αναφέρονται οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν για την υλοποίηση της εφαρμογής και γίνεται μια αναφορά στα προβλήματα τα οποία καλείται να λύσει η εφαρμογή "e-coffee".Τέλος παρουσιάζεται και αναλύεται η εφαρμογή "e-coffee" με την αναφορά σεναρίων χρήσης.