Κινητές τεχνολογίες και μουσεία : - Πετμεζάς, Παντελεήμων (2014)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία αναφέρεται στις κινητές τεχνολογίες και εφαρμογές στον χώρο των μουσείων και ειδικότερα εστιάζει στην ανάπτυξη μιας κινητής εφαρμογής για το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη.