Σχεδιασμός μιας πολιτιστικής εκδήλωσης : - Τσαρτακλέα-Κασσελάκη, Νεφέλη (2014)
Σχεδιασμός μιας πολιτιστικής εκδήλωσης στο νησί της Λέσβου. Γραφιστική επιμέλεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης και δημιουργία ιστοτόπου.