Ο Μόλυβος Λέσβου στο χώρο στο χρόνο : - Βάλεσης, Αντώνης (2014)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής είναι η δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για την χωρική εξέλιξη της πόλης του Μολύβου του νομού Λέσβου και τους παράγοντες, που την καθόρισαν. Το εκπαιδευτικό υλικό προορίζεται για τις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού και στοχεύει στο να αναπτύξει την κριτική ικανότητα των μαθητών και να τους κάνει να κατανοήσουν με παιδαγωγικά ευχάριστο τρόπο και αποτελεσματικό τρόπο τις διαδικασίες διαμόρφωσης μιας πόλης.