Η δυναμική του ήχου και της εικόνας στην προώθηση της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Πολιτικής : - Παπαγεωργίου, Κατερίνα (2014)
Η έρευνα μας πραγματοποιήθηκε στην Σκύρο. Μέσα από ερωτηματολόγια και συνεντεύξεις καταφέραμε δημιουργήσουμε ένα ντοκιμαντέρ για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα περιβαλλοντικά προβλήματα του τόπου τους, να τους ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε με σκοπό την προώθηση υπεύθυνης περιβαλλοντικής πολιτικής και συνείδησης.