Οικιακή καύση ξύλου και βιομάζας : - Μάτσος, Ιωάννης Δημ (2013)
Η ατμοσφαιρική ρύπανση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για όλες τις χώρες του κόσμου. Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών επανάφερε στο προσκήνιο την οικιακή καύση ξύλου. Μαζί με αυτό, όμως, επανάφερε και τα πολλαπλά προβλήματα στην ατμόσφαιρα λόγω της ατελούς καύσης.