Indoor air quality assessment in the environment department of the University of the Aegean : - Κουρμούλη, Αγγελική (2014)
Η ποιότητα του εξωτερικού αέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτελεί πηγή ρύπανσης του αέρα εσωτερικών χώρων. Μετρήσεις των συγκεντρώσεων αιωρούμενων σωματιδίων, διοξειδίου του θείου και όζοντος πραγματοποιήθηκαν σε δυο εργαστήρια και σε ένα διάδρομο του τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου κατά τη χειμερινή περίοδο.