Σχεδίαση εφαρμογής τύπου "Mashup" βασισμένη στην τεχνολογία Google maps για την απεικόνιση σημαντικών σημείων ενδιαφέροντος της Ερμούπολης (διαδραστικός χάρτης) : - Νησιώτης, Αντώνιος (2009)
Μελέτη για τη δημιουργία mashup εφαρμογής σχετικής με την αγορά ακινήτου στο νησί της Σύρου με ταυτόχρονη χρήση διαδραστικών χαρτών για την αποτύπωση των αποτελεσμάτων αναζήτησης και λοιπών σημείων ενδιαφέροντος του νησιού.