«Μια φορά κι έναν καιρό» : - Ζαχαροπούλου, Γεωργία (2014)
Πρόκειται για μια διαδραστική πολυμεσική εφαρμογή, σχεδιασμένη για παιδιά Α' και Β' τάξης δημοτικού η οποία σχεδιάστηκε με βάση γνωστά κλασικά παραμύθια και ως στόχο έχει να βοηθήσει τα παιδιά να εισαχθούν μέσα από τρεις παιγνιώδεις δραστηριότητες, σε βασικές αφηγηματικές τεχνικές.