Μηχανισμός των Αντικυθήρων : - Διόλατζης, Ιωάννης (2014)
Τρισδιάστατη διαδραστική προσομοίωση του μηχανισμού των Αντικυθήρων κατασκευασμένη με συνδυασμό των προγραμμάτων Cinema 4D ,Unity 3d, Fractscape, Google Earth και χρήση κώδικα JavaScript και C#.