Δημιουργία βίντεο τρισδιάστατων γραφικών : - Μπάτση, Θοδώρα (2014)
Η παρούσα μεταπτυχιακή διατριβή κάνει μια μικρή ιστορική αναδρομή στο άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ και μελετά τις βασικές κινήσεις του. Επιπλέον εξετάζει και άλλες πτυχές του όπως ο χορός, η μουσική, η βαθμολογία καθώς και οι ενδυματολογία. Όλα υα παραπάνω έχουν σκοπό τη δημιουργία ενός βίντεο τρισδιάστατων γραφικών και animation έχοντας ερευνήσει σε θεωρητικό επίπεδο τις βασικές κινήσεις του αθλήματος του καλλιτεχνικού πατινάζ, τα γραφικά υπολογιστών και το animation. Το αποτέλεσμα είναι η προβολή και η ανάδειξη του ολυμπιακού αυτού αθλήματος.