Το Χωριό του Όλοι Μαζί : - Σερντεδάκις, Γιώργος (2014)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία με θέμα «Το χωριό του Όλοι μαζί: Η αλληλεγγύη ως πεδίο συγκλίσεων και αποκλίσεων ετερόκλητων ομάδων.», πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.