Μηχανική συμπεριφορά σύνθετων υλικών ενισχυμένων με νανοσωλήνες άνθρακα : - Νικολόπουλος, Διονύσιος (2007)
Στην εργασία αυτή αναπτύσσεται μια μεθοδολογία για την πρόβλεψη της μηχανικής συμπεριφοράς σύνθετων υλικών ενισχυμένων με νανοσωλήνες άνθρακα. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο των πεπερασμένων στοιχείων και βασικές αρχές της μηχανικής των υλικών.