Factors increasing the productivity of ict investments of Greek Firms-International comparisons = Παράγοντες αύξησης της παραγωγιμότητας των δαπανών πληροφορικής των ελληνικών επιχειρήσεων-διεθνείς συγκρίσεις : - Πάζαλος, Κωνσταντίνος (2009)
Την τελευταία δεκαετία οι δημόσιοι και ιδιωτικοί οργανισμοί αντιμετωπίζουν ένα κύμα τεράστιων αλλαγών στο εξωτερικό περιβάλλον τους, το οποίο τους οδηγεί σε μεγάλες αλλαγές των δομών και διαδικασιών τους.