Μ.Κ.Ο. για δασοπροστασία (Λέσβος-Χίος) : - Σχαλλίγ, Μαριολέν (2014)
Η διπλωματική εργασία διαπραγματεύεται τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε συσχετισμό με τη Δασοπροστασία και τον Εθελοντισμό σε πιθανή εκδήλωση φωτιάς σε κατοικημένες ή μη περιοχές.( Λέσβος- Χίος)