Μέθοδοι μέτρησης σημείων τυχαίας ελλειπτικής καμπύλης στο Fq : - Βήχου, Χριστίνα (2010)
Παράθεση των μεθόδων και των αλγορίθμων των Shank-Tornelli, Shank, Mestre, Schoof για τον υπολογισμό του πλήθους των σημείων μίας τυχαίας ελλειπτικής καμπύλης. Επιπλέον αναφορά στη θεωρία πολυπλοκότητας αλγορίθμων.