Δημιουργία, ανάλυση και κατεργασία των καλουπιών μιας φορητής συσκευής αναπαραγωγής ήχου στον υπολογιστή : - Στασινόπουλος, Δανιήλ (2009)
Δημιουργία, ανάλυση και κατεργασία των καλουπιών μιας φορητής συσκευής αναπαραγωγής ήχου στον υπολογιστή.