Εισαγωγή στους διανυσματικούς τοπολογικούς χώρους και τη θεωρία προσσέγγισης : - Λαμπρούσης, Γεώργιος (2015)
Αναφέρονται οι τοπολογικοί διανυσματικοί χώροι και το Θεώρημα του Hahn-Banach.Στην συνέχεια αναφέρονται στοιχεία από την θεωρία προσέγγισης και τις τοπολογικές άλγεβρες.