Το κρασί ως παράγοντας αειφορίας στη Ρόδο : μελέτη περίπτωσης των οινοποιείων και των μεγάλων αμπελοκαλλιεργητών της Ρόδου ; διπλωματική εργασία [μεταπτυχιακή εργασία]

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Ρούσσου, Σουλτάνα Σ.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών. Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού. Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Περιβαλλοντική Εκπαίδευση
Άλλοι συγγραφείς: Φώκιαλη, Πέρσα (dgsf)
Μορφή: Thesis Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
Δημοσίευση: 2015.
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://hdl.handle.net/11610/15880
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Διαδίκτυο

http://hdl.handle.net/11610/15880