Το κρασί ως παράγοντας αειφορίας στη Ρόδο : μελέτη περίπτωσης των οινοποιείων και των μεγάλων αμπελοκαλλιεργητών της Ρόδου ; διπλωματική εργασία [μεταπτυχιακή εργασία]

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ρούσσου, Σουλτάνα Σ.
Corporate Author: Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών. Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού. Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Περιβαλλοντική Εκπαίδευση
Other Authors: Φώκιαλη, Πέρσα (dgsf)
Format: Thesis Book
Language:Greek
Published: 2015.
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/11610/15880
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!