Εισαγωγή στη μη τυπική ανάλυση : - Σαπλαούρας, Σπύρος (2015)
Η εργασία παρουσιάζει και περιγράφει το θέμα του λογισμού μέσω κάποιων ποσοτήτων οι οποιες ονομάζονται απειροστά, με στόχο την απλουστευμένη προσέγγιση κάποιων εννοιών του λογισμού, όπως αυτήν της συνέχειας.