Αξιολόγηση της επίδοσης των πρωτοκόλλων δρομολόγησης σε ασύρματα κινητά δίκτυα : - Γουσέτη Μαριέττα Χ. (2014)
Σε αυτή την εργασία επικεντρωνόμαστε στα πρωτόκολλα δρομολόγησης για κινητά ασύρματα δίκτυα ή αλλιώς MANET. Αναφέρουμε τρία είδη προσεγγίσεων δρομολόγησης, την proactive δρομολόγηση, την reactive δρομολόγηση και την υβριδική δρομολόγηση που αποτελεί συνδυασμό των δύο προηγούμενων. Εξάγουμε αποτελέσματα και συμπεραίνουμε ποιο πρωτόκολλο δρομολόγησης εμφανίζει τα καλύτερα αποτελέσματα και είναι το πιο ικανό να συμμετέχει σε διαδικασία δρομολόγησης με τη βοήθεια του προσομοιωτή OPNET Modeler.