Noetherian και artinian δακτύλιοι : - Βασιλάκης, Σταύρος (2014)
Σε αυτή την εργασία αποδεικνύουμε αποτελέσματα που δίνουν τη δομή των modules πάνω από δακτυλίους με ειδικές ιδιότητες. Θα ορίσω τους δακτυλίους Noether και Artin καθώς και τις ιδιότητές τους. Τέλος, αποδεικνύω βασικά θεωρήματα με την χρησιμότητα αυτών.