Μια εισαγωγή στην συνομολογιακή άλγεβρα : - Παπαλεξίου, Νίκος (2014)
Η εργασία αυτή αναφέρεται στην εναλλάσσουσα άλγεβρα. Αρχικά ορίζουμε ποιές είναι οι εναλλάσσουσες μορφές και παραθέτουμε κάποιες ιδιότητες με τη μορφή λημμάτων. Δίνεται ο ορισμός του εξωτερικού γινομένου δυο ή περισσότερων p-μορφών καθώς επίσης και ιδιότητες αυτού. Στη συνέχεια, ορίζουμε τις διαφορικές p-μορφές και αναφέρουμε ιδιότητες αυτών.Έπειτα δίνεται ο ορισμός της συνήθης αλλά και της εξωτερικής διαφόρισης καθώς επίσης και ιδιότητες της εξωτερικής διαφόρισης. Όμοια, ορίζουμε το εξωτερικό γινόμενο δυο ή περισσότερων διαφορικών p-μορφών με παρόμοιες ιδιότητες. Ακολουθεί η συνομολογιακή ομάδα De Rham και τέλος το λήμμα του Poincare καθώς επίσης και η απόδειξή του αναλυτικά.