Μοντέλα εκτίμησης πιστωτικού κινδύνου : - Ηλιόπουλος, Δημήτριος (2014)
Κύριος σκοπός της εργασίας είναι ο αναγνώστης να αποκτήσει μια σφαιρική άποψη για το κίνδυνο και ιδιαίτερα να κατανοήσει την έννοια του πιστωτικού κινδύνου ώστε να γίνει αντιληπτή η άμεση συνάφεια του με την σωστή λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Επίσης θα παρουσιασθούν όσο το δυνατόν αναλυτικότερα οι πιο γνωστές μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για την εκτίμηση του.