Σχεδίαση εκπαιδευτικού παιχνιδιού ως βοήθημα ανάπτυξης δεξιοτήτων προσανατολισμού και κινητικότητας από άτομα με προβλήματα όρασης : - Μπάντιος, Αθανάσιος (2008)
Αναπτύχθηκε ένα σχεδιαστικό πλαίσιο καθώς και ένα πρωτότυπο παιχνίδι περιπέτειας το οποίο στοχεύει στην εκπαίδευση τυφλών στον προσανατολισμό και την κινητικότητα μέσα από ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον.