Παραστάσεις υπερβολικών ομάδων : - Κώστα, Ελένη (2014)
Εισαγωγή στις παραστάσεις ομάδων, παρουσίαση αυτών αλγεβρικά και γραφικά, επίλυση προβλημάτων που προκύπτουν από αυτές. Εισαγωγή στις υπερβολικές ομάδες, αναφορά ορισμών-σχέσεων που ισχυούν σε γεωδαισιακούς χώρους.