Αδελφοί Μανάκια : (Καστανιώτη, 1997)
"Ενα CD-ROM για τη ζωή και το έργο των πρωτοπόρων φωτογράφων και κινηματογραφιστών που επι εξίμισι δεκαετίες αποτύπωσαν με το φακό τους την ελληνική και βαλκανική πραγματικότητα". - Περίληψη από τη θήκη