Εκτιμητικές μέθοδοι με τη χρήση γενικευμένων γραμμικών μοντέλων : - Λιούγκα, Πασχαλία (2014)
Σκοπός της διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη των διαφορετικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται για την εύρεση των εκτιμητών ενός Γενικευμένου Γραμμικού Μοντέλου. Τόσο στην περίπτωση της κλασικής όσο και της Bayes προσέγγισης θα χρησιμοποιηθούν κατάλληλες τεχνικές που θα ξεχωρίσουν ποιες από τις μεθόδους εκτίμησης είναι προτιμότερες.