Εφήμερες κατασκευές στην πόλη της Αθήνας : - Κωνσταντούρου, Αλίσια (2008)
Η λαϊκή αγορά ως εφήμερη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα προσκείμενη στις υποδομές της πόλης της Αθήνας. Προσδιορισμός προβληματικών χώρων και μελέτη συστήματος υποστήριξής τους. Η διπλωματική αυτή εργασία εξετάζει τις έννοιες του εφήμερου, των εφήμερων κατασκευών, της πόλης, του δρόμου και των λαϊκών αγορών, με κύριο σκοπό τον προσδιορισμό του προβληματικού χώρου γύρω από το θεσμό των λαϊκών αγορών στην πόλη της Αθήνας και στη συνέχεια την εύρεση μιας καινοτόμας σχεδιαστικής λύσης.