Εργονομική αξιολόγηση θέσεως εργασίας οδοντιατρικού συγκροτήματος και σχεδιαστική πρόταση βελτιστοποίησης : - Κορώνης, Γιώργος (2009)
Στην παρούσα διπλωματική εντοπίζονται, καταγράφονται και αναλύονται τα προβλήματα που παρουσιάζονται στον σύγχρονο χώρο του οδοντιατρείου τα οποία σχετίζονται με συγκεκριμένες οδοντιατρικές πράξεις. Με βασικό γνώμονα ήδη ισχύοντα μέτρα αλλά και περιορισμούς, οι οποίοι προέρχονται από την οδοντιατρική πράξη, προσδιορίζονται κριτήρια βελτιστοποίησης της οδοντιατρικής μονάδας και πρόταση ανασχεδιασμού, σε μορφή concept.