Θεώρημα ολικής διακλάδωσης και εφαρμογές του : - Θεοδώρου, Δημήτρης (2013)
Σκοπός της εργασίας αυτής, είναι η παρουσίαση του θεωρήματος ολικής διακλάδωσης του Rabinowitz το οποίο εξασφαλίζει υπό κατάλληλες συνθήκες την ύπαρξη μη γραμμικών ιδιοσυναρτήσεων για μη γραμμικά προβλήματα ιδιοτιμών. Εφαρμόζουμε το θεώρημα για την απόδειξη της ύπαρξης στάσιμων κυμάτων για την μη-γραμμική εξίσωση Schrödinger με εξωτερικό δυναμικό.