Σχεδιασμός εκπαιδευτικού υλικού για την προσχολική ηλικία στο χώρο του νηπιαγωγείου : - Στεργίου, Ελένη (2009)
Σχεδίαση εκπαιδευτικού υλικού για παιδιά προσχολικής ηλικίας στο χώρο του νηπιαγωγείου. Ανάλυση ψυχοκινητικού, νοητικού, κοινωνικοσυναισθηματικού, αισθητικού τομέα και του τομέα δεξιοτήτων που πρέπει να αναπτύξει το παιδί και δραστηριότητες μέσα από τις οποίες το πετυχαίνει. Κατηγοριοποίηση ηλικίας από 3-6 ετών. Έρευνα για το νηπιαγωγείο και για το παιδί των παραπάνω ηλικιών όσον αφορά την ψυχολογία τους, το τι είναι σε θέση να κάνουν σε κάθε ηλικία ξεχωριστά κ.ά. Σκοπός η σχεδίαση ενός παιχνιδιού το οποίο θα έχει κατηγοριοποίηση ηλικίας από 3-6 ετών που όμως με κάποιους τρόπους θα μπορεί να το παίξει και το παιδί των 3 ετών χωρίς να του φαίνεται δύσκολο και το παιδί των 6 χωρίς να του φαίνεται εύκολο και ανιαρό.