ΚΕΘΕΑ : - Τσακνάκη, Βασιλική (2014)
Η παραμονή του ανθρώπου σε καθιστή στάση, οδηγεί στην ανάγκη επίλυσης «λειτουργικών αντιφάσεων». Μέσω της μεθόδου φυσικής παρατήρησης πεδίου, μελετάται η συμπεριφορά καθιστών ανθρώπων, κατά την επιτέλεση διαφορετικών έργων, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με το είδος των δεδομένων (είσοδοι) που είναι αναγκαία και ικανά να παρέχουν σε ένα ευφυές φορετό σύστημα τη δυνατότητα ελέγχου και αξιολόγησης του βαθμού καταπόνησης των υιοθετούμενων στάσεων σώματος.